Grootste iPad-verhuurspecialist in de Benelux

Business-to-business only
meer dan 1000 iPads op voorraad

Bekijk ook Tabletrent.nl

Bel NL 071 524 8001
Bel BE 02 588 7291
Menu

Over iPadhuur

iPadhuur.nl onderscheid zich door de grootste eigen voorraad van Nederland tegen de scherpste prijs aan te bieden.
Een team van verhuurprofessionals staat dagelijks voor u klaar, of het nou gaat om het huren van 250 iPad’s voor 1 dag of 1 iPad voor 2 maanden, wij geven u graag het beste advies tegen de beste prijs en de beste service. iPadshuren was nog nooit zo makkelijk!
U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via de website, via de mail of uiteraard persoonlijk via één van onze medewerkers. Wanneer u iPads wilt  huren geven wij u graag advies.

 

Waarom iPads huren bij iPadhuur.nl

Laagste prijsgarantie:

Wij garanderen de laagste prijs van de Benelux, ongeacht het model of aantallen iPads die u wilt huren. Ziet u elders een lagere prijs? U ontvangt van ons een nog scherpere offerte.

Morgen bij u bezorgd:

Vandaag besteld, morgen de iPads in huis, op elke locatie in de Benelux. Enige uitzonderingen hierop zijn specifieke wensen en eisen of grote aantallen. Heeft u een beurs in het buitenland? Wij denken met u mee!

Mogelijkheid tot afhaal:

Geen tijd te verliezen? U kunt de iPads ook persoonlijk bij ons magazijn afhalen.

Kopen na huur:

Wij bieden u de mogelijkheid om de gehuurde iPads na afloop van de verhuurperiode te kopen, uiteraard voor een zeer gunstige prijs.

Service:

Eén dag eerder bezorgen en een dag later ophalen, zodat u alle tijd heeft om uw presentatie, beurs of andere gelegenheid voor te bereiden en af te sluiten. Voor deze extra dagen worden geen huurkosten in rekening gebracht.

Grootste voorraad:

Wij beschikken over de grootste voorraad van iPads in de BeneLux, wij helpen u zonder probleem aan elk model iPad.

Direct aan de slag:

Alles wordt vooraf voor u geïnstalleerd, zodat u na ontvangst direct aan de slag kunt gaan. Wanneer u dit wenst, installeren wij ook alles op locatie.

Vaak huren:

Ipadhuur biedt u de mogelijkheid om een op maat gemaakt prijsafspraken-contract af te sluiten waarin al uw wensen mbt iPads huren worden verwerkt. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van de door u gewenste hardware tegen de beste prijs.

 

Vragen en/of opmerkingen, bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een laptops? Dan kunnen wij u hier verder helpen.